Jolle Jõulumaa 2014

Jõuluvana Jolle ja Jõulumoor ootavad 2014 JÕUL Teid
Tiigi Seltsimajas.
Meid ootas jõuluvana Jolle, kes luges Teie kirju ja kui lapsed tulid, siis rääkis juttu, kuulas luuletusi ning tantsis meiega.

Jõulumoor küpsetas köögis ja kõik päkapikud on välitöödel, peale ühe. Päkapliks Mannu on liiga suur (piparkookide suurest armastusest) ning ei mahu enam akna taha piiluma, nüüd aitab ta Jõulumoori.

Nagu ikka armastas Jõulumoor meisterdada. Jõulumoor õpetas meile kuidas näpist sai lipsuloom, kes aga helkis, sest tema küljes on helkurpael ja kõik meie välitööde päkad said need saapa külge!

Lapsed said ka KÖÖGITEATRI elamuse. Võib loota, et kõik nad läksid koju ning tegid ka emmedele-issidele ühe vahva etenduse!

Lisaks veel magus piparkook ning ühispilt!










*Jolle Jõulumaa 2014 toimus Tiigi seltsimajas 8.-10. detsembril


Jõuluvana Jolle tervistus lastele:
Tere armas!

Mul on hea meel, et oled võtnud plaani tulla mulle külla. Ootan Sind oma Jõulueelses harukontoris, Tiigi seltsimajas, Tartu linnas, et kuulata üle su salmikesi, koos meisterdada ja kätelda! Sest kõik kingid ju valmis vaja nikerdada.
Jõulumoor on ka abis, ikka sama kraps ja tragi ning terava keelega nagu kõik need 112 aastat ta olnud on!
Ja mu päkad ka on olemas. Enamus jooksevad ettevalmistustes ikka peakorteris aga Mannu võtan kaasa. Päka Mann oskab laulda, tantsida, trenni teha ja küpsetada ning paremaid kingipakkijat kui tema te juba ei leia!

Kui Sul on erisoove, siis anna sellest enne teada mu sektretär-päkapikule Mannule (5257058 või marju.marga@gmail.com), sest tema tegeleb kogu korralduspoolega seal Tiigi harukontoris.

No seda siis praeguseks oligi.
Näeme siis varsti ja õppige ikka ilusti laulud, tantsud ja salmid selgeks. Ja-jah, tahtsin öelda, et rohkem tantsu võiks ka Jõuluvanale esitada. Tants mulle meeldib!

Sind oodates,
Jõuluvana Jolle!


KÖÖGITEATER 2014


Jolle Jõulumaa KÖÖGITEATER 2014: lugu Põhjapõdrast, preili Tassist, härra Äratuskellast, proua Tainarullist, kes arvasid, et jõulupere neid äkki enam ei vajagi! Kuid jõuluaskelduste pöörises oli jõuluperel meelest läinud öelda oma headele asjadele, et nad on väga-väga vajalikud! Lugu armastusest ja kallistustest! Lugu headusest. Näitemängu kirjutas Astrid Hal
Jõuluvana Jolle ja päkapikid Mannu ning Birx jutustamas väikest jõululugu 2012 Jõulumaal



Tartu LA Ristikheina Mõmmide rühm Jolle Jõulumaal 2014 Tiigi Seltsimajas. 
Pildistas Aulika Karo

Ei kallist küll paremat kinki ma tea,
selle kaudu saan öelda: sust' hoolin ma!
Neid käsi enda ümber tundes ma tean
kalli korda võib saata nii mõndagi head.


Armsad lapsed, kes külas käisid ja kõik õpetajad ning sõbrad!
AITÄH Teile :-D
Oli nii hoogne, tore, jõulune (kuigi väljas oli pori).
Ootame Teid järgmine aasta jälle külla - teises kohas ja teises ajas ning teised tegevused aga ikka jõulune ....

Mõnusaid, imearmsaid ja sooje JÕULE ning pühi,
soovivad
Jõulumees Jolle
Jõulumoor Asti
ja Päkapliks Mannu